Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou homenatja la professora de l’Institut Jaume I, Carme Pagès Pallisé, per la seva jubilació

dijous 08 octubre 2020

L'alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, la directora del centre, Montserrat Vallés, i la cap del Departament de Matemàtiques, Maria Lluïsa Gil, ha lliurat una placa commemorativa, en reconeixement a la seva excel·lent tasca

L’alcalde de Salou, Pere Granados, en nom de la Corporació i en el seu propi, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha homenatjat avui dijous, 8 d’octubre, la professora Carme Pagès Pallisé, per la seva jubilació, que, des de fa 30 anys, ha treballat a l’Institut Jaume I, impartint l’assignatura de matemàtiques a l’ESO i Batxillerat.

A l’acte, dut a terme a la Sala Jaume I de l’Ajuntament, també hi ha assistit la directora del centre, Montserrat Vallés, i la cap del Departament de Matemàtiques, Maria Lluïsa Gil.

En el decurs de la trobada, l’alcalde Pere Granados ha lliurat una placa commemorativa a la professora, en reconeixement a la tasca desenvolupada al llarg de la seva carrera docent. Així mateix, ha valorat la qualitat personal de la professora Carme Pagès en tant que és una persona molt activa i li ha agraït tots els anys que ha dedicat a formar els i les joves del municipi.

Així mateix, Granados ha dit que “estem molt orgullosos de la gran tasca docent que fa el professorat de l’institut, així com de la seva implicació” i també fent referència, particularment, a la professora homenatjada.

Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, també ha volgut agraïr la gran labor que ha dut a terme Pagès durant tots aquests anys formant els alumnes de Salou a l’Institut Jaume I; i li ha desitjat “una bona jubilació i que pugui dur a terme totes aquelles coses que durant la seva etapa professional no ha pogut desenvolupar”.

Carme Pagès Pallisé va néixer a Tivissa però ha viscut, des dels set anys, a Reus. De jove, però, ja va començar a treballar a Salou, durant la temporada estiuenca, des del 1977 i fins l’any 1984; i, dos anys després, ja va endinsar-se en l’ensenyament públic. Pagès és llicenciada en Ciències Químiques per la UB – delegació de Tarragona, i especialitzada en Bioquímica.

Cal dir que la professora de l’Institut Jaume I de Salou sempre ha mostrat una actitud preocupada pel medi ambient i la salut del territori amb els seus habitants, i, per aquesta raó, va completar la seva formació personal i acadèmica amb cursos, jornades i seminaris relacionats amb aquest àmbit. En aquest sentit, un dels seus objectius ha estat i és aconseguir revertir el Clima Hostil amb la defensa d’un Sistema Agroalimentari respectuós amb els recursos naturals i lliure de toxicitats.

Galeria d'imatges

Jubilació Carme Pagès 2.jpeg
Jubilació Carme Pagès 1.jpeg

Document Actions