Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou i la Delegació del Govern a Tarragona organitzen demà divendres l'acte institucional per a la Diada

El diumenge se celebrarà la tradicional ofrena floral a la plaça de l'11 de setembre

dijous 08 setembre 2011

Demà divendres, dia 9 de setembre, la sala Europa del Teatre Auditori de Salou acollirà un acte institucional de celebració de la Diada Nacional de Catalunya. La voluntat de la Delegació del Govern a Tarragona és commemorar cada any la Diada a un municipi de la demarcacióL’acte començarà a les 20h amb un parlament de l’alcalde de Salou, Pere Granados, qui donarà pas a la conferència: “11 de setembre: orígens i futur de la Diada Nacional de Catalunya”, que anirà a càrrec de Jordi Jané, diputat per Tarragona i vicepresident quart de la Mesa del Congrés dels Diputats.

A continuació, el delegat territorial del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, farà un parlament institucional i tot seguit tindrà lloc l’actuació musical d’un quartet de corda integrat per músics de l’orquestra simfònica Camerata XXI que interpretaran quatre peces musicals, entre elles els Segadors. A l' acte s’ha convidat a tots els alcaldes de les sis comarques de la demarcació, els presidents dels Consells Comarcals i representants polítics de les diferents administracions i entitats del territori. 

A més però, com ja és tradició Salou celebrarà com cada any i en motiu de la Diada Nacional de Catalunya, l’11 de Setembre, des de l’Ajuntament de Salou s’han programat tot un seguit d’actes. Aquests començaran a les 11 del matí a la Plaça de l’Onze de Setembre amb una gran ofrena floral al monument a Rafael Casanova precedida de la lectura del manifest commemoratiu que anirà a càrrec de l’alcalde en nom de la Corporació.

Tot seguit, a les 12 hores, a la Plaça del Carrilet, es fara una audició i ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla de Reus i, posteriorment actuarà la Colla Castellera “La Global de Salou” ens oferiran una actuació.juntament amb les colles 'Angelets de Vallespir' i 'Castellers del Riberal'.

Ja a la tarda, a les 19 hores, a la Plaça de Francesc Germà i al Passeig Jaume I, es farà una trobada de Manotes per acabar amb els actes de celebració de la Diada Nacional.

Fitxers adjunts

Document Actions