Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou i la Policia Nacional reactiven el servei de renovació del Document Nacional d'Identitat (DNI) a les instal·lacions municipals

dimarts 28 febrer 2023

El primer termini comprendrà el 14 març, per expedir-lo, i el 16 de març, per recollir-lo i activar-lo. Cal demanar cita prèvia a través de la Seu Electrònica (FES CLIC AQUÍ)

 

Els veïns i veïnes de Salou que desitgin renovar o tramitar per primera vegada el seu DNI seran atesos per un equip mòbil de la Policia Nacional a les dependències de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Salou.

El primer termini es realitzarà els dies 14, per expedir-lo, i el 16 de març, per recollir-lo i activar-lo.

Per beneficiar-se d'aquest servei és necessari reservar cita prèvia, a través de la Seu Electrònicahttp://salou.cat/citaprevia, o bé trucant al telèfon de l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), 977 30 92 92. El personal informarà, detingudament, de la documentació que cal aportar i del dia i hora assignats per a la realització del tràmit.

El cost d'expedició o renovació del DNI és de 12 euros.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que "recuperem aquest servei pensant en la màxima comoditat i agilitat per als nostres veïns i veïnes, per tal que no s'hagin de desplaçar del seu municipi i perquè sempre ha tingut molt bona resposta".

Per la seva banda, el regidor de l'Àrea de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha recordat que "el servei de renovació del DNI a les dependències municipals es va suspendre al març de 2020 per causes de la pandèmia, però un cop restablerta la normalitat l'hem tornat a posar en funcionament".

El Document Nacional d'Identitat, emès per la Direcció General de la Policia, és el document que acredita, des de fa més de 70 anys, la identitat, les dades personals que hi apareixen, i la nacionalitat espanyola del seu titular. Amb la creació, al 2006, del Document Nacional d'Identitat electrònic, a més, permet, entre d'altres, acreditar, electrònicament la identitat de la persona, i signar, de forma digital, documents electrònics, atorgant validesa jurídica equivalent a la proporcionada per una signatura manuscrita.

Galeria d'imatges

3.jpg

Document Actions