Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou impulsa un pla especial d'ocupació que donarà feina a 61 persones

El projecte que tindrà una durada de sis mesos es desenvolupa en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya

dilluns 05 juliol 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha donat avui la benvinguda a les 61 persones contractades en el marc del Pla Especial d'Ocupació Local (PEOL2010). Les persones que participen en aquest projecte, realitzat en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya, han estat inscrites durant un mínim de sis mesos com a demandants d'ocupació i no cobren prestació d’atur. 

A la recepció, també han estat presents el regidor de Gestió Econòmica i Hisenda, Jesús Barragán, el regidor de Gestió del Territori i Promoció Econòmica, Marc Montagut i el regidor de Serveis i Via Pública, Pedro Márquez..
L'alcalde de Salou ha remarcat durant l'acte "la voluntat de l’equip de govern en participar en aquest tipus de projectes que ajudin a lluitar contra l’atur i a mitigar l’actual crisis per tal de que entre tots puguem sortir de l’actual situació econòmica" i ha reiterat “el compromís municipal amb les polítiques actives d'ocupació”.

Les persones contractades desenvoluparan el seu treball en els àmbits de les Tecnologies de la Informació i Comunicació, al de Medi Ambient i Estalvi Energètic, i en la Rehabilitació d'Edificis i Equipaments Municipals.  Els llocs de treball que es generaran seran d'operadors informàtics, d'enginyer i de tècnics informàtics, d'oficials i peons del ram de paleta, d'Informadors mediambientals, de pintors, de tècnics en electricitat i fontaneria entre d'altres.

La durada de la contractació dels treballadors participants serà per un període de 6 mesos i la seva jornada laboral comprendrà el 70% de treball efectiu i el 30% de formació en matèries com Formació i Orientació Laboral, Seguretat i Salut Laboral, Medi Ambient, Català, Hàbits de treball, etc.

Aquests projectes es posen en marxa en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinanciats pel Fons Social Europeu per als que l'Ajuntament de Salou ha rebut una subvenció de 450.000 €.


 

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions