Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou inverteix 18.000 euros en la millora dels carrers Aragó i Pont dels Estanyets

dimecres 04 febrer 2009

L'Ajuntament de Salou ha adjudicat recentment diverses obres de millora dels carrers Aragó i Pont dels Estanyets a Construcciones Gregorio Salvat per un import total de 18.539,12 euros.

Segons ha explicat el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal, aquests treballs d'adequació serviran per eixamplar, en concret, el tram de 65 metres situat al costat de la Via Roma, de manera que per la vorera de la Plaça del Carrilet fins a la cruïlla de la Via Roma hi podran passar els cotxets i les cadires de roda, amb la qual cosa quedarà adaptada al codi d'accessibilitat de la Generalitat i l'amplada del carrer Aragó serà uniforme en tota la seva longitud. En aquest tram, a més, es col·locaran fitons d'ancoratge nous perquè els vehicles no puguin aparcar damunt de les voreres, ha afegit Otal.

També s'adequarà en breu el tram del carrer Aragó situat al costat del carrer Barcelona, de 21 metres de llargària. En aquest cas, es desplaçarà uns metres la zona de càrrega i descàrrega i es mourà uns 20 cm la vorada propera a la via del tren, de manera que s'eixamplarà la calçada. Així, argumenta el regidor de Planificació Territorial, hi haurà dos carrils i els vehicles podran circular pel carrer Barcelona en direcció nord i també sud, és a dir, cap al port o cap amunt. 'Es tracta d'evitar els col·lapses circulatoris que es registren en aquest punt, quan el pas a nivell està tancat', ha apuntat Otal.
El que ja està en marxa són els treballs de pavimentació del carrer Pont dels Estanyets, molt transitat per aquells que compren al supermercat d'aquesta zona. Aquí també és prevista l'extracció d'una soca d'arbre que dificulta el pas.

Document Actions