Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou lliura 600 euros a la guanyadora del II Concurs de Cartells de la Festa Major d'Hivern 2009

divendres 23 gener 2009

El regidor de Festes de Salou, Joan A. Brull, ha lliurat aquesta setmana un xec de 600 euros a la guanyadora del II Concurs de Cartells de la Festa Major d'Hivern 2009, Mercè Gonzàlez Guila.

Segons ha explicat aquesta salouenca, que podrà veure com la seva obra s'utilitzarà en banderoles publicitàries i com a portada del programa festiu, a l'hora de fer el cartell es va inspirar en els nanos que va restaurar i que porten els vestits que també va dissenyar ella.

'L'aquarel·la és una representació fidedigna de dos dels nanos que hi ha a Salou; i els papers de colors del fons fan referència al Cós Blanc', ha explicat la Mercè, després de rebre el guardó a mans de Brull, qui ha destacat l'originalitat del cartell, que 'inclou una icona de la festa (dos elements folklòrics tradicionals, típics de la cultura catalana) diferent a l'habitual, que és la del Cós Blanc, l'acte central', segons ha argumentat el regidor.

A aquest certamen s'hi van presentar una desena d'obres que es poden veure fins al 8 de febrer al vestíbul de l'Ajuntament.

Document Actions