Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou neteja un solar proper a la Cala Llenguadets, davant la deixadesa dels seus propietaris

dimarts 08 juliol 2008

La brigada municipal va netejar ahir el solar ubicat al carrer Torrassa, número 3, per ordre de l'Ajuntament de Salou. D'aquesta manera, el consistori ha satisfet una demanda dels veïns d'aquesta zona propera a la Cala Llenguadets, que des de fa més de 10 anys es queixaven de l'acumulació d'escombraries i de les conseqüents males olors i manca d'higiene que presentava aquesta superfície, segons va explicar el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal.

Otal va precisar que per decret d'alcaldia de data 13 de febrer de 2008, ja es va requerir als 61 copropietaris del solar per tal que procedissin a la neteja del citat solar, sota l'advertiment que en cas d'incompliment, l'administració restaria habilitada per adoptar qualsevol de les mesures d'execució forçosa següents: l'execució subsidiària a càrrec d'ells o la imposició de multes coercitives.

Vist que segons l'informe dels Serveis Tècnics Municipals d'Urbanisme de data 18 de juny, els propietaris havien fet cas omís del requeriment i que hi havia perill d'incendi i que aquesta situació afectava la salubritat i la imatge pública de la zona, va dictar-se el decret d'alcaldia que va ordenar ahir l'execució subsidiària de l'ordre de neteja del solar.

Els 61 propietaris d'aquesta àrea hauran d'abonar 2.480 euros, en concepte de liquidació provisional de les despeses dels treballs.

Document Actions