Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou obre una nova convocatòria del Pla d'Ocupació Local 'Jaume I'

dijous 05 gener 2023

S'adreça a persones en situació d’atur inscrites com a demandants d'ocupació

Fins al 23 de gener de 2023, es poden presentar les instàncies i la documentació necessària, de forma presencial, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), o bé, telemàticament, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ)

 

L'Ajuntament de Salou, a través del Servei d'Ocupació Municipal SOM Salou, ha obert una nova convocatòria del nou Pla d'Ocupació Local “Jaume I”, amb 19 noves places, que tenen en compte diferents sectors de la població, per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

L'objectiu d'aquest pla és pal·liar temporalment la situació socioeconòmica de les persones contractades; millorar les seves competències professionals incrementant, així, les seves possibilitats d’accés al mercat de treball; i desenvolupar projectes d’interès general i social per al municipi. Amb aquest objectiu, el Pla d’Ocupació Local “Jaume I” es tracta d’un pla d’ocupació formatiu i de capacitació per a l’ocupació que incorpora un mòdul de formació transversal.

En total s’han creat 19 llocs de treballs: 4 peons de suport de feines de paleta; 2 peons i 1 oficial/a de muntatge i instal·lacions; 2 peons de suport de pintura i manteniment del mobiliari urbà; 2 peons de suport de tasques de desbrossament i jardineria; 1 auxiliar de suport a la prospecció i inserció laboral; 1 auxiliar de programes i subvencions; 1 agent cívic; 1 agent TIC; 1 dinamitzador/a juvenil; 1 tècnic/a de suport a l'emprenedoria i l’empresa; 1 tècnic/a de promoció del Patronat Municipal de Turisme; i 1 auxiliar de suport per a l’estabilització del personal temporal. Les places a cobrir s’han dissenyat atenent els perfils professionals de les persones aturades de Salou i dels projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l’Ajuntament.

L'alcalde Pere Granados ha valorat positivament la nova convocatòria, ja que, ha assenyalat, “donem l'oportunitat a la població de Salou en situació d'atur de donar servei a la ciutadania, i, alhora, d'ampliar els seus coneixements”.

El regidor de Dinamització i Servei d'Ocupació, David González, ha explicat que "es farà un acompanyament a les persones contractades un cop finalitzin els contractes, en el procés de retorn al mercat laboral"; i ha destacat que "aquesta convocatòria és finançada amb fons propis".

Les instàncies es poden presentar des d'ahir dimecres, dia 4, i fins al 23 de gener de 2023, presencialment, al registre general de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Salou (planta baixa); o bé, de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç (FES CLIC AQUÍ).

Fitxers adjunts

Document Actions