Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou obsequia els participants del programa 'Anem a caminar' amb unes entrades a PortAventura i unes gorres

dimecres 07 maig 2008

La regidora de Benestar Social i Salut de Salou, Martina Fourrier, va lliurar ahir a les persones que participen en el programa 'Anem a caminar' unes entrades a PortAventura i unes gorres amb el logotip de l'àrea de l'Ajuntament que encapçala.

D'aquesta manera, ha volgut obsequiar la quarantena de ciutadans, d'entre 35 i 81 anys, que prenen part en el programa organitzat pel Centre d'Assistència Primària de Salou (CAP) i la Regidoria de Benestar Social i Salut del consistori, amb l'objectiu de fomentar l'exercici físic i les relacions socials entre la població.
Aquest grup es reuneix cada dimarts i dijous a la farmàcia més propera a la plaça Bonet per caminar durant una hora, aproximadament, en direcció a Cambrils, acompanyat per la coordinadora d'aquesta activitat, la infermera del CAP, Enriqueta Lorente.

Lorente ha explicat que aquesta iniciativa es continuarà duent a terme a l'estiu i ha recordat que qui estigui interessat en apuntar-se només ha de dirigir-se al punt de trobada els dies i l'hora abans assenyalats i portar calçat còmode.

Document Actions