Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou ofereix als discapacitats abonaments gratuïts per a la piscina municipal

dimarts 01 abril 2008

Amb l'objectiu d'afavorir la pràctica de l'esport entre tota la ciutadania, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Salou ofereix ara abonaments gratuïts per a la piscina municipal a totes aquelles persones que certifiquin una disminució, ja sigui física o psíquica, i estiguin empadronades a la localitat amb una antiguitat mínima de 6 mesos des del moment de la sol·licitud.

Aquesta proposta de bonificació del 100% en qualsevol dels diferents abonaments de les piscina per a les persones discapacitades va ser aprovada en la darrera Junta de Govern Local, celebrada el passat 28 de març.

En virtut d'aquest acord, els disminuïts físics que vulguin beneficiar-se d'aquesta bonificació hauran de presentar qualsevol dels següents documents: el Certificat de l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS), el Certificado de Disminución de la Seguridad Social o un informe previ dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Salou.

Si per accedir a la piscina necessiten d'una 3ª persona i qualsevol dels documents anteriors no ho especifica, hauran de lliurar, a més, un informe del metge de capçalera.

Els disminuïts psíquics, en canvi, hauran d'accedir per norma a la instal·lació esportiva acompanyats d'una 3ª persona i d'un informe previ dels Serveis Socials de l'Ajuntament de Salou. En cas que no necessitin, però, entrar acompanyats, hauran de presentar obligatòriament un informe del metge de capçalera.

Amb aquesta mesura es vol donar suport a les persones més necessitades i facilitar-les la pràctica de l'esport. Cal tenir en compte, segons assenyala el regidor d'Esports, Daniel López, que els doctors acostumen a recomanar a les persones amb algun tipus de disminució que facin natació i que un dels objectius de l'equip de govern és fomentar les polítiques socials.

Document Actions