Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou ofereix un servei gratuït a la platja per a infants a partir dels 4 anys

dijous 06 juliol 2023

> Salou fomenta la consciència ambiental entre els més petits amb activitats sostenibles a la platja

> L'alcalde Pere Granados i la regidora Noelia Izquierdo visiten l'àrea d'esbarjo, que funcionarà de dimarts a diumenge

 

La regidoria d'Infància de l'Ajuntament de Salou ha inaugurat aquest dimarts el club infantil de platja, una àrea familiar a la platja de Llevant on els infants a partir dels quatre anys podran gaudir de diverses activitats d'esbarjo.

Aquest servei estarà disponible tant al matí com a la tarda, amb un límit de tres hores, des de les 10h30 fins a les 13h30 i de les 16h fins a les 19h, de dimarts a diumenge.

Es tracta d'un servei de canguratge gratuït que s'admetrà per ordre d'arribada fins a completar l'aforament. Aquest servei romandrà actiu fins al proper quatre de setembre.

L'alcalde Pere Granados i la regidora d'Infància, Noelia Izquierdo, han visitat aquesta zona d'esbarjo infantil-familiar, que continuarà activa fins a finals de l'estiu.

Pere Granados ha destacat la importància d'aquesta àrea familiar de platja, on els infants podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats lúdic-esportives i tallers sostenibles, amb l'objectiu de conscienciar els més petits sobre la gestió adequada dels residus. "Oferim un ventall d'activitats pensades per a tota la família, a prop de la platja, perquè tant els visitants com els residents puguin gaudir dels mesos d'estiu a Salou, divertint-se, aprenent i fent esport".

Per a la regidora d'Infància, Noelia Izquierdo, aquest servei, amb activitats de caràcter gratuït durant el matí i la tarda, permet als infants passar-s'ho bé amb les activitats lúdic-esportives i, alhora, gaudir de la platja.

 

Galeria d'imatges

canguratge4.jpg
canguratge platja2.jpg
canguratge platja llevant.jpg

Document Actions