Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou organitza per primera vegada una Festa de Cap d'Any

dimecres 05 desembre 2007

La Regidoria de Joventut i Esports de Salou ha organitzat una Festa de Cap d'Any a l'Estadi Municipal (on està situat el camp de futbol). Aquesta és la primera vegada que des de l'Ajuntament de la ciutat es pren aquesta iniciativa.

La festa començarà a les 00.30 hores i finalitzarà a les 06.00 hores. Durant aquest temps, i per 20 euros, cada participant podrà gaudir de bona música, cotilló i un espai decorat i condicionat especialment per a l'ocasió.

El consistori ha repartit una cinquantena d'entrades a cadascuna de les diverses associacions del municipi que hi col·laboren perquè les posin a la venda. Les entrades, que inclouran 3 consumicions, es poden adquirir fins al 22 de desembre a través de les entitats següents: Grup Esplai Salou, Club Bàsquet Salou, Club Salou Futbol Sala, Escola de Futbol Base de Salou, Associació de Projectes Creatius Panda, Grup Jove Salou, Grallers La Tarota, Els Gegants de Salou, Club Voleibol Salou; i també es poden comprar al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) i mitjançant diverses colles de la Festa Major d'Hivern i de diversos grups de música locals.

Cada associació es quedarà amb la meitat dels diners que hagi recaptat. D'aquesta manera, segons explica el regidor de Joventut i Esports, Daniel López, l'Ajuntament vol ajudar les entitats locals a finançar les activitats que programen durant tot l'any.

'Un altre dels objectius de la Festa de Cap d'Any és evitar que els joves de Salou hagin de desplaçar-se la nit del 31 de desembre fins a altres localitats dels voltants i agafar el cotxe', apunta López, tot afegint que es tracta d'aconseguir també que els membres de les associacions i els ciutadans de Salou en general comparteixin un espai de trobada i es relacionin entre ells.

En total es posaran a la venda 1.000 entrades.

Document Actions