Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou organitza per segona vegada una Festa de Cap d'Any

divendres 05 desembre 2008

La Regidoria de Joventut de Salou ha organitzat per segon any consecutiu una Festa de Cap d'Any, amb la col·laboració del Consell Local de Joventut. En aquesta ocasió, tindrà lloc a la carpa que s'instal·larà al carrer Advocat Gallego, a l'alçada del poliesportiu i de l'IES Jaume I. Recordem que l'any passat va celebrar-se a l'Estadi Municipal del camp de futbol, que va desaparèixer el passat 2 de novembre com a conseqüència de l'esclafit.
El regidor de Joventut, Daniel López, ha destacat el fet que la nova ubicació serà 'cèntrica', la qual cosa animarà més gent a participar-hi, segons ha opinat.
El que probablement també atraurà els ciutadans és el preu de l'entrada: 20 euros, que donaran dret a 3 consumicions, bona música, cotilló i un espai decorat i condicionat especialment per a l'ocasió.
Com l'any passat, les diverses entitats del municipi (juvenils, culturals i esportives) s'encarregaran de vendre les entrades a partir del 15 de desembre. Cada associació es quedarà amb el 50% dels diners que hagi recaptat. D'aquesta manera, segons ha explicat el regidor López, l'Ajuntament vol ajudar novament les entitats locals a finançar les activitats que programen durant tot l'any.
Un altre dels objectius de la Festa de Cap d'Any, que començarà a les 00.45 hores, és evitar que els joves de Salou hagin de desplaçar-se la nit del 31 de desembre fins a altres localitats dels voltants i agafar el cotxe, ha afegit el regidor. Es tracta d'aconseguir també que els membres de les associacions i els ciutadans de Salou en general comparteixin un espai de trobada i es relacionin entre ells. Això van fer el 31 de desembre del 2007 unes 600 persones.

Document Actions