Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou posa a punt les fonts cibernètiques i per a oferir més espectacles

divendres 12 juny 2009

Aquesta setmana s'enllestiran els treballs de reprogramació i de reparació. També s'estan podant el miler de palmeres del municipi.


Al llarg de tota aquesta setmana enginyers de l'empresa GEH S.A., creadora de les fonts ornamentals que hi ha instal·lades al passeig Jaume I de Salou, han estat treballant per tal de fer una reparació global dels desperfectes que presentaven i que impedien un correcte funcionament de les mateixes. A més, operaris de manteniment de SECE també han estat netejant els filtres dels canons d'aigua i canviant també les peces danyades per un mal ús de les fonts que es veuen perjudicades per l'acumulació de la sorra de la platja que porten els banyistes i que utilitzen indegudament l'aigua per a rentar-se després d'haver estat a la platja. Així, en total s'invertirà un total de 60.000 euros per tal de posar a punt aquesta atracció única que fa de Salou un referent en destinacions vacacionals.

Un cop estiguin enllestides, avui mateix s'ompliran d'aigua i es faran les primeres proves de funcionament, es posaran en marxa per tal de garantir el màxim dies d'espectacles ja que es tracta d'una atracció indiscutible i demandada per els mateixos convilatans i visitants. Enguany, a més, s'han construït unes grades per tal de seguir l'espectacle o bé poder seure al mateix passeig mentre s'admira el joc d'aigua i llums de les fonts. Aquestes han suposat una inversió total de 58.000 euros.

L'alcalde de la ciutat, Pere Granados, ha insistit en la necessitat que tot el municipi estigui a punt per a la temporada turística ja que Salou no pot permetre's deixar d'oferir una imatge de qualitat, un fet que darrerament s'havia perdut. Pel que fa als horaris del espectacles properament, un cop s'asseguri el bon funcionament, es determinarà la freqüència en què s'oferirà al públic el joc de llum i color. Granados però ha assegurat que 'volem programar el màxim nombre possible d'espectacles perquè ho considerem un atractiu molt important per a la nostra ciutat'. D'aquesta manera, es tendirà durant l'estiu a oferir espectacles durant tota la setmana, no tan sols de dijous a diumenge.

Però els treballs de millora i manteniment de la ciutat també s'estan produint a altres punts del municipi. Entre d'altres actuacions s'ha repintat els fanals del passeig Jaume I; se n'han instal·lat de nous a la banda de mar per potenciar el passeig i també s'està condicionant tota la jardineria del municipi, i molt especialment la posta a punt de les mil palmeres que hi ha repartides per al municipi. En aquests moments ja s'ha podat la zona del carrer Tarragona, l'autovia Pere Molas, el passeig Miramar i fins la plaça Venus però encara queden pendents de podar les que hi ha al carrer Colom i totes les palmeres que hi ha al passeig Jaume I a la banda que toca al mar. En total, en aquests treballs s'invertiran prop de 16.000 euros més.

Document Actions