Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou prioritza la solució al barranc de Barenys

dimarts 21 agost 2007

L'Ajuntament de Salou donarà prioritat a la canalització del barranc de Barenys, per davant del desenvolupament urbanístic de l'anomenat sector 03. De moment i amb l'objectiu de minimitzar els possibles danys que puguin ocasionar els futurs aiguats i garantir, doncs, la seguretat dels ciutadans, durà a terme a curt termini diverses actuacions provisionals com ara, la neteja de la llera del barranc, el reforçament d'alguns trams i l'aclariment de les sortides al mar. El consistori, a més, està buscant una fórmula legal urbanística que permeti avançar la canalització del barranc a les obres d'urbanització de la zona, que encara trigaran a començar uns tres o quatre anys.
Així ho va fer saber ahir l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres. Banyeres va visitar la zona del barranc, acompanyat del regidor de Governació, Zacarías Henar, el regidor d'Urbanisme, Pablo Otal i tècnics del consistori i va reconèixer que l'Ajuntament no descarta un canvi en el pla d'usos d'aquest sector i que és partidari de replantejar el model hoteler previst fins ara, de resort perquè tota la ciutat es pugui beneficiar del turisme.
Els responsables municipals van veure in situ també l'estat en què es troben els terrenys adjacents a la via fèrria: bruts i malmesos. Per solucionar aquesta situació, precisament, el consistori ha encarregat uns treballs de neteja que van iniciar-se ahir mateix. Aquests treballs inclouen la reposició de les tanques fetes malbé i la retirada de les males herbes.

Document Actions