Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou publica la llista dels resultats del procés selectiu per a l'accés al Pla d'Ocupació Local 'Jaume I 2023'

dimecres 06 març 2024

L'Ajuntament de Salou publica (clica aquí) la llista dels resultats de les proves del procés selectiu per a l'accés al Pla d'Ocupació Local 'Jaume I 2023'. Aquest pla està destinat a persones en situació d'atur i/o en recerca de millora de feina, inscrites com a demandants d'ocupació al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Aquesta llista inclou els resultats de les proves realitzades del 19 al 23 de febrer, per a les persones admeses, dins del procés de selecció. A la vista dels resultats obtinguts, les persones amb una nota igual o superior a 5 punts passen a la propera fase del procés selectiu, consistent en una entrevista personal. Queden convocades al lloc, data i hora segons s'indica a la publicació, de l'11 al 15 de març.

La llista es pot trobar publicada en diversos formats: a la web corporativa de l'Ajuntament de Salou, al tauler d'anuncis de la pàgina web municipal i, físicament, a les instal·lacions municipals.

L'Ajuntament de Salou destaca la importància d'aquesta iniciativa dins el marc de les polítiques actives d'ocupació local, oferint oportunitats de desenvolupament professional i personal als salouencs i salouenques.

 

Fitxers adjunts

Document Actions