Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou reposa el paviment de diversos carrers i munta una passarel·la al Passeig Miramar

divendres 27 març 2009

L'Ajuntament de Salou ha reposat els paviments de diversos carrers i ha repintat la senyalització horitzontal. Es tracta de la primera fase d'adequació de l'asfaltat del municipi, que inclou els carrers Aragó i Osca i diversos trams dels carrers Milà, Berenguer de Palou, Barcelona, Carril, Vicenç Foix, Pujol Barberà, Burguera i el Passatge de les Antines. En total, s'ha actuat sobre una superfície de 1.600 metres quadrats i aquesta obra s'ha adjudicat per un import de 27.410,99 '.

Passades les festes de Setmana Santa,es procedirà a l'adjudicació i execució d'una segona fase que també inclou trams de diversos carrers (actualment s'està redactant el projecte).

Recordem que al tram del carrer Aragó situat al costat del carrer Barcelona, de 21 metres de llargària, s'ha desplaçat recentment uns metres la zona de càrrega i descàrrega i s'ha mogut uns 20 cm la vorada propera a la via del tren, de manera que s'ha eixamplat la calçada. Així, ha argumentat el regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal, ara hi ha dos carrils i els vehicles poden circular pel carrer Barcelona en direcció nord i també sud, és a dir, cap al port o cap amunt.
'D'aquesta manera hem volgut evitar els col·lapses circulatoris que es registraven en aquest punt, quan el pas a nivell està tancat', ha apuntat Otal.

A banda de millorar el paviment d'alguns carrers de la localitat, l'Ajuntament de Salou té previst col·locar la setmana que ve una passarel·la amb barana a la Platja de Ponent, sobre l'actual sortida del barranc de Barenys (carrer C), a la qual s'accedirà des de la sorra.

Amb aquesta passera, es vol evitar l'impacte visual de la sortida del barranc que actualment s'ofereix als vianants que circulen pel Passeig Miramar, ha assenyalat Otal.

La passera té unes dimensions de 10x5 m i està formada per dos elements de 10x2,5 m per tal de facilitar el seu desmuntatge un cop acabada la temporada estival i el nou muntatge abans de les festes de Setmana Santa.

El cost previst de la construcció i instal·lació de la passera és de 34.000 euros, aproximadament.

Document Actions