Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou se suma a la celebració del Dia Internacional contra la Violència envers les dones

dilluns 26 novembre 2007

L'Ajuntament de Salou va sumar-se aquest diumenge a la celebració del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. Amb motiu d'aquesta celebració, la regidoria de Ciutadania i Igualtat va organitzar una sèrie d'activitats pel cap de setmana.

Així, dissabte dia 24, a les 17.00 hores, va tenir lloc al Centre Cívic un videofòrum titulat 'La violència de gènere a través del cinema'. Aquest acte, va anar encapçalat per la psicòloga Mariana Salvi, amb la col·laboració de Sandra Gogg.

Diumenge, a les 12.00 hores, es va llegir un manifest que portava per títol 'Avancem vers l'eradicació de la violència masclista', a la Plaça de la Pau. Les encarregades de llegir-lo van ser 9 dones del municipi, totes elles respresentants de diferents sectors de la població. En concret, la regidora de Ciutadania, Igualtat, Ocupació i Habitatge, Sonia García; Candy Carrascal, comerciant; Pilar Espinosa, monitora d'esport del Pavelló Municipal; Maria dels Àngels González, inspectora d'Ensenyament; Núria Hernández, directora adjunta de l'Àrea Bàsica de Salut; Joana Margalef, presidenta del Grup de Dones; Mercè Marín, escriptora; Ana Paz, agent de la Policia Local; i Sandra Plaza, coordinadora de la llar d'infants municipal.

Cal tenir en compte, com va assenyalar la regidora Sonia García, que el problema de la violència de gènere s'ha de tractar de forma transversal i que tots els departaments de l'administració i sectors socials estan implicats en la lluita contra aquest fenomen.

Després de la lectura del manifest, a les 12.15 hores, es va organitzar una activitat oberta a la participació de tothom, sota el títol 'Homes i dones fem l'humor', que incloïa una exposició de vinyetes que parodiaven aquest tema.

Document Actions