Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou signa un conveni amb quatre empreses per promoure l’ocupació

Les empreses es comprometen a incorporar prioritàriament a personal inscrit en la borsa de treball municipal

dimecres 01 desembre 2010

L’Ajuntament de Salou ha signat un conveni de col•laboració amb quatre empreses diferents per tal de dotar la borsa de treball municipal de més ofertes d’ocupació pels ciutadans que es troben en situació d’atur al municipi. 

Les empreses SECE S.A, Altesport 2000 S.L, Valoriza Facilities i Limsa S.A han signat aquest conveni per tal de poder fer ús de la Borsa de Treball Municipal que es gestiona des de la Regidoria de Gestió Econòmica i Serveis Interns. L’Ajuntament de Salou coordinarà les ofertes de feina que arribin d’aquestes empreses quan tinguin necessitat de cobrir llocs de treball i buscarà els perfils més adients d’entre les persones demandats de feina.  Per la seva part, les empreses que han signat aquest conveni es comprometen a incorporar prioritàriament a personal inscrit en l’esmentada borsa de treball.

En la línia de promoure l’ocupació,  l’Ajuntament de Salou va incorporar recentment, 46 persones més  a través d’un nou Pla d’Ocupació Local que se suma als que ja s’estan desenvolupant actualment i que acumula 127 persones durant els primers vuit mesos de l’any.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha recordat que “ la prioritat per aquest govern és promoure polítiques adreçades  a persones en situació d’atur i especialment de llarga durada” i ha afegit  que  “és imprescindible dur a terme polítiques actives d’ocupació i formació per tal d’intentar ajudar al major nombre de persones i donar-los una oportunitat”.

Document Actions