Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament de Salou té previst atorgar subvencions a les entitats esportives locals per un import total de 136.000 euros

dilluns 17 març 2008

L'Ajuntament de Salou ha previst aquest 2008 ajuts per a les entitats esportives locals per import de 136.000 euros. Aquest quantitat és un 36% superior a la de l'any passat, segons ha explicat el regidor d'Esports, Daniel López, recentment als representants d'aquestes associacions durant la reunió informativa que va convocar la setmana passada.

En aquesta reunió es van donar a conèixer les bases per a l'atorgament d'aquestes subvencions adreçades a aquelles persones o entitats esportives que tinguin per objecte fomentar una activitat d'utilitat o interès social, recreatiu, de lleure o de competició. En aquest sentit, López va precisar que es consideraran subvencionables els programes de funcionament anuals presentats per aquests possibles beneficiaris; així com les activitats esportives puntuals (campionat, exhibició, etc), organitzades per aquests i que siguin considerades d'interès.

Tal com s'informa detalladament en la pàgina web de l'Ajuntament (www.salou.org), s'establiran uns criteris de distribució en funció de la representativitat de les entitats, el grau d'interès o la utilitat pública, la capacitat econòmica i els ajuts que reben d'altres instàncies, entre altres aspectes que es tindran en compte. Enguany, com a novetat, es valorarà un 40% el nombre d'esportistes i equips de les entitats i el seu àmbit de participació; i un 10% el foment de l'esport femení i base, en consonància amb els objectius que s'ha marcat la Regidoria d'Esports.

Els interessats en aconseguir aquests ajuts hauran de presentar la seva sol·licitud a la qual hauran d'adjuntar un projecte de l'activitat a dur a terme i diversa documentació abans del 30 d'abril.

El regidor d'Esports també ha fet saber a les entitats esportives locals (que són gairebé una vintena) que en el present exercici podran rebre igualment ajuts per la renovació del seu equipatge i per la formació de tècnics esportius.

Document Actions