Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament dóna a l'Associació Familiars d'Alzheimer de Salou els diners recaptats en la paella popular

dimecres 21 novembre 2007

El regidor de Festes de Salou, Joan A. Brull; i el tresorer de l'Associació Amics del 30 d'Octubre, Juanjo Gabriel, van fer lliurament, el passat 14 de novembre, dels diners recaptats en la paella popular que es va organitzar a Salou amb motiu de la celebració de la Festa Major del 30 d'octubre, al president de l'Associació de Familiars d'Alzheimer de Salou, Pascual Roche. El president d'aquesta entitat ha rebut un txec de 1.656 euros, exactament.

Recordem que l'Ajuntament es va comprometre a destinar la quantitat econòmica resultant de la venda dels tiquets de la paella (2 euros per persona) a aquesta associació que disposa d'un local cedit pel consistori a la planta baixa del Centre Cívic.

Durant l'acte de lliurament dels diners, el regidor de Festes va agrair a l'Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda i a les empreses que van contribuir al finançament de la paella la seva col·laboració.

Brull també va manifestar la voluntat de l'Ajuntament de destinar cada any la recaptació de la paella popular que s'organitzi per la Festa Major del 30 d'Octubre a una associació benèfica diferent.

P.D A la foto es veuen d'esquerra a dreta: el regidor, el president de l'Associació Malalts d'Alzheimer de Salou i el tresorer de l'Associació d'Amics 30 d'octubre.

Document Actions