Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament i el CAP de Salou van acollir ahir una jornada de sensibilització i prevenció del càncer

dijous 10 juliol 2008

Ahir va tenir lloc a Salou la Jornada de sensibilització i prevenció de 'La Setmana de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre'. Així, des de les 10 fins a les 14 hores hi va haver col·locades unes taules informatives al vestíbul de l'Ajuntament i al Centre d'Assistència Primària (CAP) de Salou.
En aquestes taules, els ciutadans que s'hi van apropar, van trobar tríptics sobre el menjar sa, sis raons per deixar el tabac, com evitar el càncer de pell, així com informació sobre la Lliga (què és, quins són els seus objectius i la manera de fer-se'n soci). D'altra banda, durant aquesta jornada tothom que va voler va poder col·laborar econòmicament fent un donatiu a les urnes dipositades a les taules, ateses per un voluntari.
L'últim acte programat dins 'La Setmana de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre', organitzada per aquesta institució privada sense ànim de lucre amb la col·laboració de la Regidoria de Benestar Social i Salut de l'Ajuntament salouenc, consistirà en un sopar benèfic. Aquest sopar està previst per demà divendres 11 de juliol a les 21.30 hores. Els interessats en comprar els tiquets, que costen 45 euros, poden fer-ho als establiments La Caseta de la Maria (C/ Via Augusta, 9) i La Primavera (C/Carril, 7). Qui ho desitgi també pot ingressar diners a qualsevol oficina de 'La Caixa', al número de compte 2100.0006.39.0201220538.
El primer acte es va realitzar el passat dimarts 8 de juliol, recordem, va anar a càrrec del Dr. Joan Borràs, president de la Lliga Contra el Càncer a la demarcació tarragonina, que va pronunciar una conferència titulada 'La Lliga contra el Càncer: prevenció, divulgació i suport'.

Document Actions