Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament ja treballa en la creació d'una 'Film Office' a Salou

diumenge 10 març 2024

L'Ajuntament està treballant perquè la Film Office Salou sigui una realitat. Aquesta iniciativa pretén atraure la indústria cinematogràfica, tenint en compte el potencial que pot oferir la capital de la Costa Daurada i el territori. Amb una varietat d'escenaris naturals que inclouen platges, cales, paisatges costaners i parcs amb vegetació mediterrània, la ciutat vol captar l'atenció dels professionals del setè art.

La riquesa paleontològica de Salou també afegeix una dimensió única als seus escenaris naturals, oferint una diversitat i autenticitat que poden ser explotades en la producció cinematogràfica. Aquesta combinació d'elements fa que Salou sigui un lloc idoni per a la gravació de diverses produccions, des de pel·lícules fins a sèries.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la importància d'aprofitar aquest potencial cinematogràfic i ha revelat que el reconegut actor William Miller ha triat alguns emplaçaments de la ciutat per rodar una sèrie, on ell mateix exerceix com a director i productor.

La creació d'una Film Office a Salou és crucial per coordinar i facilitar els processos de producció audiovisual a la zona, comptant amb tots els ingredients i elements que ofereix el territori

Granados ha assenyalat que la creació d'una Film Office a Salou és crucial per coordinar i facilitar els processos de producció audiovisual a la zona, comptant amb tots els ingredients i elements que ofereix el territori. "Volem sumar esforços per no perdre cap oportunitat i aprofitar al màxim els recursos que ofereix el nostre territori", ha afirmat l'alcalde.

Amb aquesta iniciativa, Salou busca consolidar-se com un destí atractiu per a les productores, generant oportunitats econòmiques i promocionant els seus paisatges i recursos naturals al món del cinema.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

filmofice.jpg
filmoffice.jpg

Document Actions