Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament realitza el desplegament de fibra òptica a les urbanitzacions Xalets i Mirador de Salou

dijous 05 maig 2022

També hi ha previsió que, a finals de juny, s’hagi donat cobertura a tota la urbanització de Covamar

Cap Salou es preveu que estigui operatiu, en la seva totalitat, a finals d’aquest mes de maig

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’operadora local “eports”,  ja treballa en el desplegament de fibra òptica al municipi. S’ha finalitzat l’actuació a les urbanitzacions Xalets i Mirador de Salou, on, actualment, ja s’hi pot contractar el servei.

Així mateix, paral·lelament, s’està actuant per oferir fibra òptica a la urbanització de Covamar, i la previsió es finalitzar a finals de juny.

També es troba operativa part de la zona de Cap Salou. S’està actuant als voltants del carrer dels Replanells, i seguint, direcció a La Pineda. Es preveu que els treballs finalitzin a finals d’aquest mes de maig, i que, d’aquesta manera, tota la població resident al Cap Salou disposi de dita cobertura.

Així mateix, al llarg de l’estiu es donarà servei a la resta de punts del municipi que, actualment, no compten amb fibra òptica.

El regidor de Serveis Generals i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, acompanyat del cap de servei dels Sistemes d’Informació, Jesús Redón, es va reunir ahir dimecres amb el responsable de l’operadora “eports”, Iban Querol, per intercanviar impressions sobre aquestes actuacions.

L’alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament aquest gran desplegament de fibra, atès que “permetrem l’accés de totes les persones a les noves tecnologies, d’acord amb l’aposta per consolidar Salou com una destinació intel·ligent i digitalitzada, amb els projectes DTI i Smart City Salou”.

Per la seva banda, el regidor Jesús Barragán ha destacat “la tasca realitzada per l’Ajuntament, per tal d’aconseguir que una empresa hagi apostat per desplegar fibra òptica a les zones del municipi que no en tenien”.

El responsable de l’operadora, Iban Querol, també ha explicat que “ja és oberta la botiga d'atenció al client al número 70 del carrer Barcelona, on es pot consultar la cobertura existent i les previsions de properes instal·lacions, així com contractar els serveis”; i, ha afegit, “farem la inauguració demà divendres, 6 de maig, de 18 a 20 h, on convidarem els clients a un pica-pica”.

“eports” ofereix fibra òptica a les llars (FTTH) de fins a 1000 Mbps, així com cobertura mòbil, amb totes les operadores. Els contractes són sense permanència i sense cost d’alta. També facilita connexions temporals, per a segones residències.

Es pot consultar més informació al web www.eportsinternet.com; al correu electrònic hola@eportsinternet.com; i al telèfon 977 35 37 35.

Document Actions