Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament rep els campions d'Espanya de la classe 420, del Club Nàutic de Salou

dilluns 14 abril 2008

Divendres passat a la tarda va celebrar-se a l'Ajuntament de Salou l'acte de recepció oficial dels campions d'Espanya de Vela de la classe 420, Toni Tur i Aleix Sellés, del Club Nàutic de Salou. Els dos regatistes van rebre la felicitació personal de l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres; i del regidor d'Esports Daniel López, pels bons resultats obtinguts al campionat que va finalitzar el passat 21 de març a la Manga del Mar Menor (Múrcia). Els guanyadors es van imposar després d'onze proves i d'una dura i continuada batalla amb els gallecs Hugo Fernández i Sergio Crespo, que van quedar en segona posició. Aquests dos joves d'Eivissa (Toni Tur) i Barcelona (Aleix Sellés) van ser els més regulars dels 95 participants.

Segons opinen els experts, són uns dels regatistes amb més projecció de l'Estat espanyol. De fet, fa poc van guanyar també la Setmana Olímpica de Vela de Barcelona; i l'any passat ja van formar part de la selecció espanyola, la qual cosa els va permetre participar en el Campionat d'Europa a Istambul.

La classe 420 no és una classe olímpica però és el pas previ a la classe 470, que sí que és una classe olímpica. En aquest sentit, Toni Tur i Aleix Sellés ja han anunciat que després del Mundial de 420 que es disputarà a Grècia, faran el salt a la classe 470. El seu objectiu és ser una de les tripulacions que formarà part de la flota espanyola que participarà als Jocs Olímpics de Londres al 2012. Abans de fer el salt a la classe olímpica 470, Tur i Sellés participaran a la Copa d'Espanya al mes de maig, i a diferents competicions internacionals.

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, els va lliurar una reproducció de l'estàtua del pescador que es troba a l'Espigó del Moll de Salou. Per la seva part, el president del Club Nàutic, Godofredo Domínguez, va oferir el títol a tota la ciutat de Salou, ja que aquesta és la primera vegada que regatistes del Club, assoleixen un títol estatal.

Document Actions