Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament signa un conveni de col·laboració amb la URV per oferir formació universitària

Amb aquest conveni l'Escola de Comerç de Costa que avui ha inaugurat el nou curs podrà oferir formació de postgrau i extensió universitària

dimarts 26 octubre 2010

L'alcalde de Salou Pere Granados i el rector de la URV, Francesc Xavier Grau han signat avui un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou i l'Universitat, per la realització conjunta d’activitats de formació en l’àmbit del comerç. 

La URV, a través de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, i l'Ajuntament de Salou, a través de l'Escola de Comerç de Costa, realitzaran conjuntament activitats formatives pel desenvolupament d'estudis en l'àmbit del comerç local i de costa.  En aquest sentit, l''ESCC dona un pas més i podrà oferir en les seves instal·lacions cursos de caràcter universitari. La URV i l'ESCC establiran una proposta de cursos  de postgrau a oferir conjuntament. A més a més, es signarà un conveni específic entre ambdós  organismes per establir les condicions particulars del curs que es realitzaran a les instal·lacions de l'ECC.

L'alcalde de Salou, ha expressat la seva satisfacció per " la signatura d'aquest conveni, donat que assolim la condició i la categoria d’Escola de Formació Universitària vinculada a la URV; i que suposa un innegable primer pas per a consolidar Salou com a ciutat universitària especialitzada en matèria de comerç turístic" i ha afegit que " és tracta d'un grau més en l'especialització d'una formació pel comerç amb la garantia de qualitat que dona tenir al costat la URV'.

Per la seva part, el rector de la URV, Francesc Xavier Grau, ha explicat que "la iniciativa de l'Ajuntament de Salou de desenvolupar una Escola de Comerç que té un abast ample que cobreix diferents punts formatius és lloable perquè des de l'administració es mostra sensibilita davant necessitat de proveir de eines de millora en la formació d'un  àmbit econòmic que pel municipi és molt important".


Inauguració del Curs Acadèmic 2010/2011

Durant la jornada d'avui, l'alcalde de Salou també ha inaugurat el segon Curs Acadèmic 2010/2011 a la Sala Xavier Turull de l'Ajuntament juntament amb el regidor de Comerç, Pedro Lavilla, el director de l'Escola de Comerç de Costa, Jesús Marmol i el director de Comerç de 'Turisme Barcelona', Santi Pagès, que posteriorment ha realitzat una conferència sobre 'El comerç i el turisme, factors claus en la societat del segle XXI'.

L'alcalde de Salou, ha avançat les vies de col·laboració amb la Universitat Rovira Virgili amb la que s'ha signat el conveni i ha expressat la seva satisfacció per "l’obertura d’aquest nou curs donat comentant  la nova condició i la categoria d’Escola de Formació Universitària vinculada a la URV" i ha explicat que "s’estreny la vinculació entre l’Escola de Comerç de Costa i la Universitat; donant noves garanties, qualitat i valor afegit als estudis que s’impartiran".
Per la seva part, el regidor de Comerç, Pedro Lavilla ha insistit en la seva "satisfacció en haver aconseguit que Salou tingui a partir d'aquest segon any acadèmic una Escola de Formació Universitària de Comerç de Costa única en tot el litoral mediterrani".
La conferència d'inauguració ha estat a càrrec de Santiago Pagès Martí, director de Comerç de "Turisme de Barcelona" i del Barcelona Shopping Line. Durant l'acte d'inauguració s'ha presentat l'himne de ESSCC 'Libertas Capitur. Sapere Aude", a càrrec del Coro Vasco Ama-Lur de Salou.

Galeria d'imatges

DSCN6058.JPG

Document Actions