Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament visita les obres de l'Escola Elisabeth

dimecres 03 octubre 2007

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres, va visitar ahir les obres de l'Escola Elisabeth, acompanyat del coordinador institucional, Salvador Pellicé; el regidor d'Urbanisme, Pablo Otal; el regidor d'Esports i Joventut, Daniel López; el director i el president del consell rector d'aquest centre educatiu, Anton Ribas i Manuel López, respectivament; així com diversos professors i portaveus de l'empresa constructora, Rovesa 2000 S.L.
Les obres de les noves instal·lacions, situades al vial del Cavet, van començar fa ara tot just un any i és previst que estiguin enllestides abans d'acabar l'estiu del proper any, segons van explicar ahir als membres del consistori. De fet, la idea és que abans de finalitzar aquest curs alguns dels alumnes de l'escola s'hi puguin traslladar i que la totalitat dels estudiants pugui utilitzar-lo el curs vinent.
Aquestes dependències tindran capacitat per a 950 alumnes i una superfície de 10.000 metres quadrats, construïts sobre una parcel·la de 25.000 metres quadrats, amb diversos serveis (biblioteca, auditori, gimnàs, cuina i sala de música) i patis interiors i passadissos on es podran impartir classes comunes. A diferència de l'edifici destinat a infantil i primària, que tindrà una planta baixa; l'edifici de l'institut tindrà soterrani, planta baixa i primera planta.
Aquest espai acollirà des de nadons fins a nois i noies de Batxillerat, perquè, inclourà educació infantil, primària i secundària (hi haurà dues classes per cada curs, i només una destinada als nadons).
Actualment, en aquest centre educatiu, que disposa a hores d'ara de 3.000 metres quadrats al carrer Terrer, hi ha uns 600 matriculats.

Document Actions