Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'Ajuntament vol impulsar la construcció d'un nou CEIP a Cap Salou

dilluns 07 gener 2008

L'Ajuntament de Salou posarà a disposició del Departament d'Educació de la Generalitat una finca a la zona de Cap Salou, perquè el municipi pugui tenir un nou CEIP en aquesta àrea.

Aquest solar, amb una superfície de 8.000 metres quadrats, està situat al costat del vial que uneix Salou amb el nucli de La Pineda i acollirà alumnes, entre altres zones, de Cap Salou, Mirador de Salou i Xalets de Salou.

El regidor de Planificació Territorial, Pablo Otal, ha destacat la importància d'aquest fet, ja que 'en un context de creixement demogràfic constant com és el de Salou, la voluntat de l'actual equip de govern és descentralitzar serveis i equipaments per tal d'equilibrar la ciutat', segons ha argumentat. En aquest sentit, Otal ha remarcat que el nou centre educatiu de dues línies (infantil i primària) permetrà l'estalvi en transport públic a un quantitat nombrosa d'alumnes de la zona que ara per ara han de desplaçar-se fins a centres docents ubicats al nucli principal de Salou.

Segons ha explicat el propi Pablo Otal, aquest nou centre d'ensenyament estarà complementat amb una llar d'infants de 41 places, ampliable en el futur fins a 82 places, que se situarà en una finca annexa de 2.000 metres quadrats. El projecte d'aquesta llar d'infants, que s'està redactant al'actualitat, està ja inclòs al capítol d'inversions del Pressupost Municipal per aquest 2008.

Cal destacar que en aquests moments, a la zona de Cap Salou hi viuen 320 nens de fins a 3 anys; 425 nens d'entre 4 i 11 anys i, per tant, en edat de cursar educació infantil i, finalment, 258 joves més, en edat de secundària, d'entre 12 i 16 anys.

Pablo Otal ha afegit que el nombre d'alumnes que poden beneficiar-se d'aquest nou centre, així com de l'excel·lent ubicació de les finques, per la seva accessibilitat, 'fan molt convenient la construcció d'aquests nous equipaments a la zona de Cap Salou'.

Document Actions