Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde agraeix a les direccions dels centres d'ensenyament l'esforç per seguir atenent l'alumnat, malgrat la situació d'alarma i confinament

dimecres 13 maig 2020

Els centres treballen amb els estudiants via telemàtica o amb dossiers per a aquells que no disposen de connexió

L'Ajuntament reforçarà les mesures preventives de neteja i desinfecció dels centres per tal de garantir la seva major higiene i salubritat

 

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Julia Gómez, ha mantingut una reunió telemàtica amb la direcció dels diversos centres d'ensenyament de Salou, per tal de poder canviar impressions i compartir les seves inquietuds davant la situació d'alarma i confinament que va obligar a tancar els centres.

Durant la trobada, tots van coincidir a valorar que la situació conduirà a un esforç d'adaptació a les noves circumstàncies i, per això, s'hauran de reinventar moltes coses, sobretot tots aquells sistemes que permetin avançar cap a la transformació digital.

En aquest sentit, l'alcalde deia que “des de l'Ajuntament col·laborarem perquè els alumnes tinguin la possibilitat de tenir el seu dispositiu per poder accedir als continguts, amb igualtat de condicions”. Afegia que “sempre serem al costat de la millor formació dels joves i infants, i, per això, els donarem suport i ens implicarem amb el treball de la comunitat educativa”.

Per la seva banda, la regidora va comunicar a les direccions dels centres que “ja s'han fet arribar els dossiers de treball als alumnes sense connexió o sense dispositius, i que s'ajudarà els centres en les tasques de preinscripció quan s'iniciïn”. També els comunicava que “ateses les circumstàncies, també es reforçaran els treballs de neteja i desinfecció dels diferents espais dels centres”. 

Document Actions