Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde agraeix als xefs l'èxit de la presentació, a Madrid, de 'Salou, essència de la felicitat'

dilluns 10 febrer 2025

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, i el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, durant un acte institucional, han fet un agraïment als xefs i restauradors que van participar en la presentació 'Salou, essència de la felicitat', celebrada el passat 21 de gener al Movistar Arena, antic WiZink Center, de Madrid.

L'alcalde ha felicitat els cuiners per la seva dedicació i compromís en la promoció de Salou i la seva gastronomia i ha destacat que aquesta presentació ha estat un "èxit rotund", consolidant la gastronomia del municipi com un referent no només al territori, sinó també en l'àmbit nacional.

"La gastronomia de Salou destaca per la seva creativitat i compromís amb els productes de proximitat, una aposta que va captivar els assistents a l'esdeveniment i que situa el municipi en una posició privilegiada dins el panorama gastronòmic", ha afirmat Granados, remarcant que aquests actes evidencien que la marca Salou creix amb força.

L'alcalde ha posat en valor l'esforç conjunt entre el sector públic i privat, que ha contribuït a l'impuls de la imatge turística i gastronòmica de Salou també a nivell estatal. Pere Granados ha assegurat que aquest treball continuat i d'unió de sinergies seguirà donant fruits, en els propers anys.

Per la seva banda, el xef Estrella Michelin Pep Moreno, president de l'AEH Salou, ha expressat la seva satisfacció per poder comptar de forma activa amb els seus companys i ha agraït el suport de l'Ajuntament en la promoció de la gastronomia local. "Els restauradors de Salou sempre estem oberts a compartir experiències i buscar un eix comú que repercuteixi positivament en la imatge del municipi i de la nostra gastronomia", ha declarat Moreno.

El cuiner Félix Ruiz, del Rock & Grill, ha remarcat que en aquests actes els restauradors no van amb marca pròpia, sinó amb la jaqueta de Salou, perquè saben que, en definitiva, "hi guanyem tots".

Abans d'acabar l'acte, l'alcalde ha lliurat a tots els restauradors presents una placa commemorativa i una ampolla d'oli de Salou, un producte que cada vegada és més present en els restaurants del municipi.

 

Agraïments: 

Pep Moreno – Deliranto

David Cortés – Club Nàutic

Hugo Espartero – Huma

José Espartero – Huma

Juan Elias – Lunattic

Jaime Franco – Lunattic

Bella – Lunattic

Màximo Cuadrado – Mnudo

Eduardo Cuesta – MRKT Edu Cuesta

Albert Blade - MRKT Edu Cuesta

Marcelo Patrício Zapato - MRKT Edu Cuesta

Félix Ruiz – Rock & Grill

Maria Damian – Rock & Grill

Galeria d'imatges

foto_cuiners.jpg
8.jpeg
10.jpeg
11.jpeg
12.jpeg
13.jpeg
15.jpeg
16.jpeg
17.jpeg
18.jpeg
22.jpeg
19.jpeg
20.jpeg
21.jpeg
1.jpeg
2.jpeg
3.jpeg
4.jpeg
5.jpeg
6.jpeg
7.jpeg

Document Actions