Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde conclou les visites als centres d'ensenyament amb una trobada a l'IES Jaume I de Salou

dimarts 23 juny 2009

Anuncia que s'està estudiant la creació de zones wi-free en emplaçaments municipals i llocs puntuals del municipi

L'alcalde de la ciutat, Pere Granados, i el regidor d'ensenyament de l'Ajuntament de Salou, David Ninyà, s'han reunit amb la direcció de l'IES Jaume I per tractar el dia a dia del centre i oferir col·laboració institucional.

Actualment, segons ha explicat la directora, Montse Vallès, estan molt satisfets perquè el centre ha estat seleccionat per formar part de la prova pilot del Departament d'Educació de la Generalitat en el projecte de llibre digital i, aquest mateix setembre, els alumnes de primer ja cursaran els estudis amb ordinador portàtil. A tal efecte, des del centre s'ha sol·licitat wi-free a tots els edificis públics. Davant d'aquesta petició, l'alcalde de la ciutat, ha recordat que es tracta d'una 'prioritat del govern i ja s'ha donat l'ordre que s'estudiï com estendre la xarxa wi-fi a determinades zones de la platja, equipaments i algunes places públiques'.
El centre, que està embarcat en un projecte d'excel·lència i qualitat, compta actualment amb uns 700 alumnes i quasi un centenar de professors i treballadors, i pretén continuar endavant amb el TIC, un pla integral per potenciar la competitivitat de les empreses, amb l'objectiu de millorar les seves possibilitats de creixement i de negoci.

A més, entre els esdeveniments que es programen a l'institut per al proper curs hi ha l'adhesió al Pla Català de l'esport per complementar amb més hores extra escolars dins el centre d'activitats esportives per als alumnes i també serà la seu de la final de Catalunya del programa 'Fem matemàtiques'.

D'altra banda, l'alcalde ha expressat el més ferm suport a la comunitat educativa i els ha anunciat la voluntat de batallar perquè Salou compti amb més cicles formatius; per tal de buscar una major especialització a més d'apostar per un centre de formació permanent.

L'alcalde ha recordat que el govern, actualment, i en l'anterior mandat, ja va aconseguir dotar Salou d'una escola oficial d'idiomes; de portar la universitat a la població i continuar en la línia de dotar de més centres i sortides formatives per a la població.

Document Actions