Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou dona la benvinguda l’escola anglesa St. Bartholomew

El batlle ha animat als estudiants anglesos a conèixer la ciutat de la ma dels estudiants de l’escola Elisabeth amb els que realitzen l’intercanvi

dijous 10 febrer 2011

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha donat avui la benvinguda als estudiants de l’escola anglesa St. Bartholomew de la localitat Newbury (Berkshire) situada a prop de Londres que participen d’un intercanvi amb els estudiants de l’escola Elisabeth de Salou. Els alumnes i les famílies de l’escola Elisabeth acullen des del dia 7 al 14 de febrer als 23 estudiants anglesos que visiten Salou per conèixer la ciutat, practicar el castellà i viure la cultura catalana de la ma dels estudiants autòctons.

Granados els ha animat a conèixer una ciutat de la que ha dit “és oberta i estructurada de manera que els visitants poden gaudir del nostre clima i el nostre entorn natural” i els ha convidat a “visitar-nos en el futur”. A l’acte, també han assistit a l’acte, el director Anton Ribas i el responsable de l’intercanvi el professor Michael Harnetty. Properament, seran els estudiants salouenses els que es traslladin a la localitat anglesa per conèixer l’idioma i costums dels estudiants de l’escola.

Galeria d'imatges

premsa.JPG
DSCN8659.JPG
premsa.JPG

Document Actions