Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou es compromet a incorporar al projecte els acords assolits amb propietaris d'edificis de l'entorn de l'Eix Cívic

dimarts 07 juny 2022

L’alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut i tècnics municipals, està realitzant diverses reunions amb propietaris dedificis afectats per l'Eix Cívic, amb l'objectiu d’escoltar les seves inquietuds i observacions i, d'aquesta forma, poder aclarir informacions i estudiar possibles solucions de mutu acord, valorant totes les circumstàncies.

Ja s'han realitzat reunions amb el president de la comunitat de l’edifici Brisa II i propietaris dels edificis Magda i Elena.

El procés de diàleg i consulta obert per l’alcalde Pere Granados amb les comunitats de propietaris dels edificis afectats per les construccions de l’Eix Cívic va donant com a resultat alguns acords concrets que l’alcalde s'ha compromès estudiar a fons per tal que el projecte d’Eix Cívic sigui una proposta de consens i gaudeixi d’una acceptació majoritària. 

L’alcalde remarca que "estem davant d'un document urbanístic susceptible de ser retocat i, per això, creiem interessant obrir la possibilitat que els veïns i veïnes de la zona es puguin pronunciar sobre la proposta d'Eix Cívic que vam presentar i aprovar, inicialment".

Granados ha recordat que "si bé el projecte està pensat per generar reequilibri, qualitat de vida i progrés, en una zona i un barri que ha hagut de suportar una infraestructura ferroviària i les inundacions del barranc de Barenys, volem escoltar les inquietuds que el futur projecte pot suscitar i buscar acords plegats amb les comunitats de propietaris". 

L’alcalde ja ha realitzat tres reunions amb propietaris i representants de tres comunitats, i es mostra molt esperançat perquè “n'estic segur que, mitjançant el diàleg obert, trobarem solucions a les demandes dels veïns i propietaris”, ha afirmat.

Document Actions