Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou finalitza les visites als centres educatius i les reunions amb les AMPES

El contacte i la comunicació amb el sector educatiu permet a l’Ajuntament treballar conjuntament per objectius comuns de millora

dimarts 07 desembre 2010

L'alcalde de la ciutat ha visitat totes les escoles i centres d'ensenyament del municipi i ha finalitzat ja  les reunions amb totes les AMPAS. Les dues últimes visites han estat l’Institut Marta Mata i la Llar d’Infants Municipal La Balena Blava. En ambdós casos, Pere Granados, acompanyat pel regidor d'Ensenyament, David Ninyà, han tractat les inquietuds dels centres després de visitar les instal·lacions. L'alcalde,  es va interessar per la política educativa i va fer partícips l'equip directiu dels projectes futurs del municipi.

En la primera de les visites, la direcció ha traslladat a l’Alcalde la satisfacció per les instal·lacions que disposen així com la resposta a les demandes del centre per part  de l’Ajuntament. La directora també ha traslladat la voluntat i necessitat de poder desenvolupar el Batxillerat a l’Institut Marta Mata per tal que els alumnes puguin cursar-ho in situ. L’alcalde els ha explicat que tenen tot el recolzament de l’Ajuntament per aconseguir desenvolupar aquesta formació donat que “ens interessa com a municipi, per tal que les famílies puguin triar i tinguin l’opció que els seus fills estudien a la ciutat”.

En la segona de les visites, a la llar d’infants La Balena Blava, la direcció també ha traslladat la satisfacció a l’Ajuntament pel suport ofert però ha expressat també certa preocupació a l'alcalde per l'elevada matrícula viva que es produeix a Salou al llarg de tot l'any.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà també han finalitzat aquest mes les reunions amb totes les Associacions de  Mares i Pares de les Escoles del Municipi. En aquestes reunions s’ha parlat de les diferents necessitats de les associacions de pares i de les diferents vies de col·laboració i suport per part de l’Ajuntament.

Granados ha explicat que “l’educació i la formació són pilars prioritaris en la nostra política, volem compartir i contrastar idees i necessitats dels diferents agents socials del món educatiu per tal d’optimitzar recursos i treballar plegats”.
Per la seva banda, el regidor d’Ensenyament i Esports, David Ninyà ha recordat que “per primer cop s’impulsen aquestes reunions des d’alcaldia i amb la presència de l’alcalde” i ha afegit que “és un pas cap endavant per escoltar propostes i trobar solucions conciliadores però efectives”.

Galeria d'imatges

premsa.JPG

Document Actions