Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou i el de Tarragona assisteixen com a convidats a l'últim sopar ordinari del Rotary Club Salou

divendres 09 novembre 2007

Una trentena de persones es van reunir dimarts passat a la nit al Restaurante Castillo de Javier de Salou per participar en un dels sopars ordinaris del Rotary Club Salou. A aquest acte hi van assistir com a convidats l'alcalde de Salou i soci honorífic d'aquesta entitat, Antonio Banyeres; i l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Durant el transcurs d'aquest sopar, Ballesteros va parlar de la candidatura a la Capital Europea de la Cultura Tarragona 2016 i de la candidatura de la ciutat per organitzar els XVIII Jocs Mediterranis, l'any 2017; i Banyeres va demanar-li que es tinguin en compte les bones infraestructures i la logística de Salou, tot oferint-li col·laboració. Els assistents a aquesta reunió van insistir també en la necessitat que els municipis del Camp de Tarragona s'uneixin per millorar el territori.

Rotary és una organització internacional integrada per líders empresarials i professionals que aporta serveis humanitaris, alenta la pràctica d'elevades normes d'ètica en totes les ocupacions i contribueix al desenvolupament de la bona voluntat i la pau a tot el món. Un milió i mig de rotaris, aproximadament, integren els més de 31.000 clubs rotaris que funcionen a 166 països.

El Rotary Club Salou té actualment 28 socis i està presidit per Josep Vera. Aquesta entitat té previst convidar al proper sopar del 20 de novembre al delegat del govern català, Xavier Sabaté; i al president de la Confederación Española de Hoteles y Alojamientos Turísticos (CEHAT), Joan Molas, el proper 4 de desembre

Document Actions