Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou i membres de l'actual equip de govern visiten l'escola de dansa Sandra Rubí

La visita va servir per veure el treball dels joves ballarins, com es desenvolupen en el dia a dia i per veure les instal·lacions de l'escola

dijous 14 gener 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, la Regidora d'Infància i Joventut, Júlia Gómez, el Regidor d'Esports i Ensenyament, David Ninyà, i la coordinadora de participació ciutadana, Mª José Rodríguez han visitat l'escola de dansa Sandra Rubí, ubicada al carrer Ciutat de Reus. Durant la visita l’alcalde i els regidors van poder veure de primera mà com assajaven els alumnes del centre i com aquests interpretaven diversos temes per a posteriors representacions. A més la Sandra Rubí, directora de l'escola, va fer un recorregut per les instal·lacions per tal d'ensenyar-los l'equipament. L'alcalde, Pere Granados, ha explicat que: 'es molt important la tasca que està duent a terme l’escola formant als joves en un art com es la dansa i les seves variants i estem molt contents de que hagi decidit fer-ho al municipi de Salou '.
L'escola que ja porta 6 anys oberta està molt vinculada al municipi així com en les diverses activitats i projectes que s'hi duen a terme, participant activament en la vida social del municipi, prova d'això es la gala benèfica que va tenir lloc el passat mes de desembre per recaptar diners a favor del Laboratori d'Investigació del Càncer del Desenvolupament de Sant Joan de Déu. A més l'escola està en contacte permanent amb la regidoria per dur a terme nous projectes que incentivin la dansa.

Document Actions