Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou inaugura les terceres jornades culturals de l’IES Marta Mata

Pere Granados també ha signat el llibre d’honor del centre

divendres 12 març 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb el Regidor d'Ensenyament, David Ninyà i el de Serveis Interns, Jesús Barragán, han inaugurat la tercera edició de les Jornades Culturals de l’Institut Marta Mata de Salou. La directora del centre, Carme Sans, ha lliurat primer el llibre d’honor a l’alcalde i al regidor de l’àrea per a que el signessin; després s’han dirigit cap a una aula on hi ha un conjunt de treballs manuals i creatius realitzats tant per alumnes, com professors, com pares dels alumnes de l’Institut. Aquesta mostra es pot visitar des d’avui i fins el 26 de març cada dilluns, dimarts i dijous de les 16 a les 17,30 hores. L’alcalde Pere Granados ha donat el seu suport als educadors i “a tota la comunitat educativa per la seva tasca ja que el que esteu fent en el dia a dia és una inversió per a la societat salouenca i per al vostre futur”, els ha dit als alumnes.
Al marge de la mostra de treballs aquest matí ha estat un dia festiu en molts sentits per als alumnes del centre ja que han pogut gaudir de diferents xerrades i participar en tallers com ara el d’alimentació, a càrrec de l’Antena del Coneixement de la URV; una xerrada sobre drogues impartida per agents dels Mossos d’Esquadra; una altra sobre energia i medi ambient amb un expert de la companyia Gas Natural; una de primers auxilis i, finalment, una altra sobre les llengües del món. Però al llarg del matí també han dut a terme representacions teatrals; han pogut assistir a un concert de la coral i han fet festa popular amb els castells, els grallers i la mulassa; entre un llarg etcètera.
L’alcalde, acompanyat dels altres dos regidors també ha visitat l’hort en el que treballen activament els alumnes del Marta Mata així com també ha pogut constatar de primera ma l’ús que se’n fa de les dues taules de ping pong que l’Ajuntament va adquirir per al centre educatiu a principis de curs.

Galeria d'imatges

Marta_Mata_3.JPG
Marta_Mata_4-visita_hort.JPG
Marta_Mata_1.JPG

Document Actions