Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou intervé en el conflicte amb els treballadors de la concessionària d’Azahar

Sol·licita la suspensió de la vaga dels treballadors de la jardineria per tal que es garanteixi el servei al municipi

dilluns 20 desembre 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, s’ha reunit avui amb els responsables sindicals de l’empresa Azahar, concessionària del servei de jardineria del municipi.  El batlle, junt amb els regidors de Serveis Econòmics, Jesús Barragán i el de Gestió de Territori, Marc Montagut, i amb l’assessorament dels tècnics municipals han volgut mediar en el conflicte que enfronta l’empresa amb els seus treballadors, els quals no cobren la nòmina des del mes de setembre.

Granados, ha demanat als membres del comitè d’empresa que reconsiderin la seva postura i suspenguin la vaga indefinida. “Us demano que torneu a les vostres feines per tal de garantir el servei que es mereix el nostre municipi. Si és així, teniu el compromís d’aquest alcalde i d’aquest govern que per la Junta de Govern Local de demà es garantirà el 60% dels sous impagats”.

La mesura afecta als 18 treballadors en actiu que té contractats directament l’empresa Azahar, concessionària del servei a Salou. La resta de la suma econòmica que tenen pendent en nòmines per part d’Azahar el consistori s’ha compromès a liquidar-la en el moment en que es procedeixi a la liquidació de la concessió de l’empresa intervinguda, que es preveu a finals de gener. Actualment, l’Ajuntament té ja obert un nou concurs per adjudicar el servei i donar un millor servei a la població.

Granados ha lamentat que els treballadors afectats carreguin directament contra l’Ajuntament, el qual està donant la cara, però sense que existeixi cap reclamació judicial vers l’empresa que no està fent front al pagament de les nòmines dels seus treballadors.

Galeria d'imatges

DSCN7305.JPG

Document Actions