Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou lliura la Medalla Salou a l’exregidor Enrique Molina Olivares

És una distinció que s’ha atorgat als membres de la Junta Gestora i regidors que han format part de la història dels darrers 20 anys al municipi

dimarts 09 febrer 2010

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha estat l’encarregat de lliurar a l’exregidor de l’Ajuntament de Salou, Enrique Molina Olivares, la distinció que una trentena de regidors ja van recollir el passat 30 de gener en un acte solemne a la sala de plens; la Medalla Salou. Precisament, aquell dia, Molina va disculpar la seva absència però va acceptar rebre la medalla de bronze.

En el decurs de les darreres hores, en una trobada a alcaldia el màxim responsable municipal li ha agraït personalment la tasca desenvolupada tant al govern com a l’oposició al llarg de la seva carrera política vinculada a Salou quan se celebren els 20 anys com a municipi independent i li ha lliurat el distintiu. Molina, ha agraït el reconeixement públic i ha felicitat el govern local per la iniciativa.

I és que, com recordava l’alcalde Pere Granados, "recordem que el 27 de gener de 1990, ara fa 20 anys, el municipi de Salou acabat de néixer uns mesos abans, creava la seva màxima institució local i constituïa la seva primera corporació municipal", explicava. Es tracta, per Granados, "d’un fet cabdal de la història salouenca que no podem oblidar aquells que avui formem el consistori salouenc, si és que entenem que el nostre present és el fruit d’aquell passat carregat de gran esforç i il·lusió col·lectiva que va permetre a la societat salouenca obrir el camí per a la seva normalització com a poble i vertebrar-se i desenvolupar-se políticament". Enrique Molina Olivares va ser regidor amb el PSC; posteriorment va assumir la cartera de Medi Ambient amb Iniciativa per Catalunya Verds en l’època de l’alcalde Esteve Ferran i, finalment, l’any 2007 va crear el partit Alternativa Salou però sense obtenir representació municipal.

Galeria d'imatges

DSCN1107.jpg

Document Actions