Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou manifesta que l'adaptació del Pla Director Urbanístic 'podria ser ràpida' i 'no invalida el projecte de Hark Rock'

dilluns 24 octubre 2022

Tanmateix, Pere Granados lamenta que el projecte pugui patir un nou retard

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat avui dilluns que tot i que el departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural conclogui que la darrera modificació del Pla Director Urbanístic (PDU) no compleixi els requisits ambientals i aquest fet provoqui que Hard Rock no pugui tirar endavant, de moment, el positiu és que "l’informe no invalida el projecte de Hard Rock" i l'adaptació, en aquest sentit, "podria ser ràpida".

Així mateix, l’alcalde confia en el fet que l’aprovació definitiva del PDU serà aquest any 2022 i que l’adquisició dels terrenys també serà enguany o a començaments del mes de gener de 2023.

Granados ha valorat positivament la mobilitat sostenible donada pel transport públic, una qüestió per la qual Salou sempre hi ha apostat, ha recordat.

Respecte a aquest tema, ha fet referència a la defensa de Salou per una millor connectivitat de la seva nova estació de ferrocarril amb el ramal que ve de Tarragona, per incorporar-nos a l’eix central del Corredor del Mediterrani, com també una implantació de l’alta velocitat.

Així mateix,  l’alcalde ha aprofitat per denunciar “la farsa de la política mediambiental del departament d’Acció Climàtica” i ha estat contundent en criticar “els que estan en contra del progrés i de la creació de llocs de treball”, referint-se a “aquestes plataformes que es dediquen a bombardejar projectes generadors de riquesa i de llocs de treball, en lloc de defensar, veritablement, el medi ambient del nostre país”.

En aquest sentit, ha criticat que “encara avui, al segle XXI, estan abocant aigües residuals sense depurar a les rieres del nostre país”, tot aprofitant per reivindicar que “posin mà, de valent, a aquestes contaminacions que provoquen les aigües que no estan depurades i que aboquen a les rieres”.

 

Galeria d'imatges

P1570051.JPG

Document Actions