Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou manifesta que l'anterior govern tenia el municipi 'en via morta'

dijous 30 juliol 2009

L'alcalde de Salou, Pere Granados, respon als grups de l'Oposició (PSC-RDS-Salvador Pellicé), que 'ningú ha renunciat a la construcció d'una escola internacional com manifesten els grups de l'Oposició, sinó que el que abans era una escola d'èlit amb beneficis privats, ara es convertirà en una escola a l'abast de tothom sense ànim de lucre'.
Granados afegia que 'aquesta és la diferència entre el govern d'abans i el d'ara: que uns ens preocupem per l'accés d'una majoria a una ensenyança de qualitat i els altres només procuren per una minoria d'alt nivell econòmic'. També lamentava com s'havien fet les coses dient que 'no entrarem en com es va fer l'estrany procediment per a l'adjudicació de la construcció i gestió de l'escola, que presenta moltes sospites'.

En un altre aspecte, segons l'alcalde, quan l'oposició es refereix a la paralització dels projectes que havien tirat endavant en els darrers dos anys, 'practica, com ja és habitual, la política de la confussió, ja que és imposssible que paralitzem allò que no existeix'. Matisava, a més, que 'no van tirar cap projecte endavant sino que tenien el municipi absolutament parat i desactivat'. Afegia que els grans projectes de ciutat com la canalització del barranc i el Sector 03, el projecte de Recuperació mediambiental del litoral de Cap Salou amb el camí de ronda, el Parc Botànic i el futur de la zona de la Duana, 'que són molt necessaris i imprescindibles per completar la xarxa de serveis i equipaments municipals, restaven aturats i en via morta'.

Respecte als 100 dies d'oposició, l'alcalde manifestava que 's'han dedicat a fer el que feien ja des del govern, que és defensar interessos concrets d'una minoria en perjudici dels interessos generals'.

Document Actions