Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou ofereix mà estesa als empresaris del sector de l'oci nocturn

dimecres 20 maig 2009

En una entrevista amb l'associació ABROS, Pere Granados, es compromet a instar a Mossos d'Esquadra el reforç de la seguretat nocturna i a fer més promoció del sector

L'alcalde de Salou, Pere Granados, s'ha reunit amb el col·lectiu d'empresaris de l'oci nocturn de Salou, ABROS, per tal d'escoltar les prioritats del sector a més de fer-los arribar les propostes que ha dissenyat el nou govern de cara a interactuar amb aquest important col·lectiu que 'fa gran i més atractiva l'oferta d'un Salou turístic', deia l'alcalde.

Després d'una llarga reunió amb el president d'ABROS, José Otero, així com amb d'altres membres de la junta de l'entitat on també hi va estar present l'inspector de la Policia Local, José Luis Gargallo, el màxim responsable municipal va constatar la inquietud dels empresaris per l'escassa presència policial dels Mossos d'Esquadra. En aquest sentit, Granados va comprometre's a forçar una nova reunió amb la direcció de la policia de la Generalitat per tal de buscar una solució satisfactòria vers els interessos de Salou i que serveixi per 'donar una cobertura de seguretat a l'alçada de les necessitats de la capital de la Costa Daurada'.

Des d'ABROS també s'ha mostrat la preocupació per l'increment de la venda ambulant davant els locals d'oci nocturn, un fet que s'intentarà eradicar des del cos de policia local amb una major presència i intervenció del material. En tot cas però, s'ha constatat la impossibilitat legal de fer front a aquest tipus de faltes perquè, en la majoria dels casos, es tracta de persones indocumentades.

Un altre dels punts que s'ha tractat a la trobada és la necessitat de recolzar l'oci nocturn amb promocions incloses dins la tasca del dia a dia del Patronat de Turisme de Salou. 'Es tracta de vendre la nit com una activitat complementaria a l'oferta de destí familiar que és Salou'.

Document Actions