Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou, Pere Granados, insta la ciutadania a respectar les recomanacions sanitàries i el decret de confinament per lluitar amb eficàcia contra el coronavirus, i l'encoratja a tenir confiança i esperança en el futur

dimarts 31 març 2020

La ciutadania de Salou rebrà una carta de l’alcalde, Pere Granados, amb un missatge de gratitud, força i positivitat davant de l’actual crisi sanitària de la COVID-19 (coronavirus)

L'alcalde de Salou manifesta que 'des de l’Ajuntament, ens hem posat al capdavant per gestionar adequadament aquesta crisi i per donar resposta àgil a les exigències i necessitats bàsiques dels nostres veïns i veïnes'

El Consistori ha adoptat mesures per a la salut de les persones; fiscals, de neteja, desinfecció i salubritat urbana; de tancament d’instal·lacions; per intensificar la labor social; i també ha creat un cos de voluntariat pels col·lectius de risc

El mandatari llança un missatge de confiança en el futur, i demana 'col·laboració, responsabilitat i comprensió', amb l’esperança que 'la comunitat científica trobarà, ben aviat, aquella solució que ens permetrà, de nou, viure amb normalitat i plenitud'

A l’escrit, el batlle demana col·laboració en “un repte que ens implica a tots”. Es tracta “d'una lluita”, afirma, “que hem de fer i hem de guanyar plegats”, amb “responsabilitat social, de forma solidària i amb una necessària actitud de respecte i disciplinada cap a les mesures i recomanacions sanitàries; i cap a les ordres i instruccions de confinament i de limitació d’activitats i de mobilitat, per tal de prevenir la propagació del virus”.

Aquest seria un dels missatges claus de l’alcalde Pere Granados, la petició explícita i expressa de respectar el confinament domiciliari per tal d’evitar la propagació del virus, així com les mesures de seguretat i higiene.

En segon lloc, el mandatari fa un ample i especial agraïment, en nom de la Corporació, al personal sociosanitari i mèdic per la seva labor “abocada, intensa i incansable”, tal i com la defineix. També té paraules per a la Policia Local, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra i serveis de neteja municipal d’Urbaser; a la vegada que enalteix la tasca desinteressada de les entitats d’ajuda social com Càritas i Eluzai.

Un altre sector al qual es dirigeix l’alcalde de Salou és al personal de l’Ajuntament i, en especial, a tots aquells departaments que “per la seva naturalesa, han hagut de reforçar el seu servei, per atendre millor l’estat d’emergència social i sanitària”.

El sector comercial és un altre dels destinataris directes de la carta. El batlle agraeix i encoratja tots aquells establiments que es mantenen oberts i també els que s’han vist obligats a tancar, “havent de suportar un esforç econòmic”.

Futur

A través de la carta, el batlle de Salou llança un missatge de confiança en el futur i demana “col·laboració, responsabilitat, confiança i comprensió” perquè “tinc, hem de tenir tots i totes, l’absoluta esperança que la comunitat científica trobarà, ben aviat, aquella solució que ens permetrà, de nou, viure amb normalitat i plenitud”.  

 

Fitxers adjunts

Document Actions