Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou, Pere Granados, visita el Parc Botànic

dimarts 21 juliol 2009

Comptara amb unes 500 varietats i espècies de plantes autòctones i de diversos llocs del planeta

L'alcalde de Salou, Pere Granados, acompanyat de la Regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter, el Regidor d'Urbanisme, Marc Montagut, i tècnics municipals i de l'empresa de jardineria, Azahar, que s'encargarà del manteniment, han visitat el Parc Botànic per fer un seguiment i avaluació dels treballs d'arranjament i condicionament que es duen a terme abans de la seva inauguració el proper mes d'agost.

El Parc que comptara amb unes 500 varietats de plantes i vegetació autòctona i de diversos indrets del planeta. Entre les varietats els visitants hi podran trobar plantes procedents d'ubicacions tan variades com: la Trithrinax Campestris procedent d'Argentina, la Livistonia Chinensis procedent del Japí i Taiwan, la Yucca Elephantipes procedent de Centre Amèrica o la Acacia Retinoides procedent d'Austràlia, entre moltes altres varietats. A més com a novetat cal destacar la presencia de la Jubaea chilensis de la cual només se'n troben tres especies en tota Espanya.

Segons l'alcalde de Salou, 'aquest indret no solament serà un lloc de passeig i esbarjo sinó que també hi haurà una zona-aulari de coneixement i interpretació de les especies vegetals, de forma que tindrà un component pedagògic'.

Document Actions