Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou, Pere Granados, visita la Llar Municipal de Jubilats Parc de Salou

dimecres 29 juliol 2009

L'alcalde de Salou, Pere Grandos, i la regidora d'Acció Social, Ana Narbona, han visitat la seu de la Llar Municipal de Jubilats Parc de Salou, per tal d'entrevistar-se amb la junta directiva sobre el funcionament i les activitats que du a terme el centre.
Durant la visita, Granados ha parlat també amb diversos associats assistents, que li van fer arribar les seves preocupacions, idees i opinions sobre la vida del col·lectiu de la gent gran a Salou.

En una breu intervenció, l'alcalde, va explicar als assistents que 'des de l'Ajuntament s'han externalitzat molts serveis que afecten la zona del parc per tal de potenciar al màxim la seva qualitat, com ara els de manteniment, jardineria i enllumenat'. També va anunciar que 'es vol dotar la zona que envolta el Parc de més serveis com un dispensari sanitari'. Afegia que 'com que el nostre compromís és obrir espais de participació ciutadana, en breu constituirem un Consell de la gent gran on la vostra associació hi formarà part'. Granados i Narbona també van aprofitar per visitar la gran zona verda del Parc i el nou edifici que s'està construint adjunt a l'actual seu, el qual disposarà d'una aula i un despatx destinat a la Llar. Durant la visita a la zona verda del Parc l'alcalde va poder comprovar el lamentable estat de manteniment en que es troba el Parc 'per la desidia de l'anterior govern'.

A l'acte també també hi van assistir el president de la Llar Municipal de Jubilats Parc de Salou, Evarist Ribalta i altres membres de la junta directiva, que es van queixar de la mala gestió i la poca atenció de l'anterior govern.

Document Actions