Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou, Pere Granados, visita l'Associació de de la Gent Gran de l'Esplai Salou

divendres 24 juliol 2009

L'alcalde de Salou, Pere Grandos, i la regidora d'Acció Social, Ana Narbona, han visitat la seu de l'Associació de la Gent Gran de l'Esplai Salou, per tal d'entrevistar-se amb la junta directiva sobre el funcionament i les activitats que du a terme el centre.
Durant la visita, Granados ha parlat també amb diversos associats assistents, que li van fer arribar les seves preocupacions, idees i opinions sobre la vida del col·lectiu de la gent gran a Salou.
En una breu intervenció, l'alcalde, va explicar als assistents que 'des de l'Ajuntament volem potenciar la màxima fluidesa i diàleg entre el govern i l'associació, per tal de posar en sintonia idees i projectes en comú'.
Afegia que 'com que el nostre compromís és obrir espais a la participació ciutadana, en breu constituirem un Consell de la gent gran on la vostra associació hi formarà part'. Granados també va aprofitar per explicar quin seria el pla d'actuació dels propers anys i quin serà el Salou de futur que el nou govern planteja.

A l'Acte també hi ha assistit la Regidora d'Acció Social, Ana Narbona, la tècnica de participació ciutadana, Mª José Rodríguez, el Director de l'Oficina de La Caixa de la Via Roma, Rafael Bel, la gestora social de la fundació La Caixa, Rosa Maria Benito, el president de l'Associació de Gent Gran Esplai de Salou i els membres de la junta directiva.

Document Actions