Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou rep la vicepresidenta del Partido Revolucionario Dominicano (PRD)

Peggy Cabral viuda Peña Gómez, ex candidat a la presidència de la república Dominicana es presenta com a senadora del PRD

dimarts 22 març 2011

L'alcalde de Salou, Pere Granados, es va entrevistar ahir a la tarda amb la vicepresidenta i directora de Relacions Internacionals del PRD, qui està de gira per Espanya reunint-se tant amb destacats dirigents de les seccions d’Espanya del seu partit com a d’altres autoritats. Ahir al matí, la senyora Cabral – actualment candidata a senadora- es va reunir amb l’alcalde de Barcelona i amb l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat; posteriorment ha estat rebuda a la Diputació de Tarragona, per entrevistar-se, finalment amb el batlle de Salou amb qui van fer un canvi d’impressions sobre el municipi i els dominicans que hi resideixen.
Després de la trobada, Peggy Cabral s’ha reunit amb la directiva del Comité Municipal Perredeísta del Tarragonès, on va concloure l’agenda de treball. Avui, dins de la seva gira per Espanya, serà rebuda per la Ministra d’Assumptes Exteriors, Trinidad Jiménez.

Galeria d'imatges

DSCN9639.JPG
DSCN9643.JPG
DSCN9643.JPG
DSCN9639.JPG

Document Actions