Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou se suma al Twitter

A l’altra xarxa social, el Facebook, ja supera el miler d’amics i el bloc www.peregranados.cat rep més de 2.000 visites mensuals de mitjana

dilluns 08 març 2010

El Facebook, el Twitter, o els bloc son serveis d’internet ben coneguts i utilitzats cada cop més pels joves i entre un ampli espectre de població. Aquest fenòmen associat a la comunicació també té la seva repercussió en els polítics i les institucions, de les quals Salou no n’és aliè. Aquesta mateixa setmana el màxim responsable municipal de Salou, Pere Granados, s’ha sumat al Twitter des d’on explica en temps real les seves activitats al capdavant de l’alcaldia de Salou. A més del Twitter, Granados, ja té també obert un bloc (www.peregranados.cat) on rep una mitjana de 2.000 visites mensuals i des d’on els ciutadans poden seguir l’activitat de l’alcalde; veure imatges dels llocs que ha estat visitant o amb qui s’ha entrevistat; amb qui es reuneix; o fins i tot fer un seguiment de les aparacions en premsa, ja sigui ràdio o televisió. Un altre dels punts forts del bloc de l’alcalde és la bústia de suggeriments des d’on el màxim responsable municipal atèn les consultes, queixes i suggeriments dels ciutadans.
Pel que fa al Facebook, la xarxa social més popular al món, Pere Granados, també hi participa i ja hi ha sumat més d’un miler d’amics. Des d’aquesta plataforma també porta una intensa tasca institucional i de relacions amb la ciutadania amb una gran activitat de participació ciutadana, especialment adreçat al contacte amb els més joves.

Document Actions