Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou s'entrevista amb el president de la Cambra de Comerç de Tarragona

dimarts 28 juliol 2009

L'alcalde vol articular i aprofundir una relació estreta amb la Cambra en benefici del sector comercial i de serveis de Salou

L'alcalde de Salou, Pere Granados, s'ha entrevistat avui amb el president de la Cambra de Comerç de Tarragona, Albert Abelló, que ha dut a terme una visita de cortesia a l'Ajuntament.
Ambdós han mantingut una conversa cordial i amistosa on han tractat diversos temes relacionats amb la nova acció de govern i amb la labor de la Cambra en suport al sector comercial salouenc.
El president de la Cambra ha felicitat l'alcalde per la feina duta a terme a Salou en els últims 15 anys, que l'ha qualificat 'd'espectacular'.
L'alcalde manifestava que: 'aquest govern té molts projectes per tirar endavant, i confio en la col·laboració d'instutucions com la Cambra per fer-los realitat'.
Granados qualificaba de 'fonamentals' les relacions fluïdes i estretes entre les dues institucions 'perquè el sector comercial de Salou ha de ser una de les apostes a tenir en compte per desenvolupar una ciutat diversa en usos i activitats'.

Document Actions