Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

L'alcalde de Salou visita el barri de la Salut amb la regidora de proximitat de la zona

dimecres 16 abril 2008

L'alcalde de Salou, Antonio Banyeres; i el regidor de Coordinació Institucional, Salvador Pellicé; van visitar ahir el barri de la Salut, acompanyats de la regidora de proximitat encarregada d'aquesta zona, Martina Fourrier, per tal de conèixer de primera mà les mancances que pateix aquesta àrea de Salou.

El barri de la Salut és un dels més antics del terme municipal de Salou i pateix alguns problemes estructurals importants. L'alcalde i els dos regidors van fer la visita acompanyats de membres de l'Associació de Veïns i Comerciants Barenys-Platja de Ponent. Tots ells, van realitzar un recorregut a peu per diferents indrets del barri per tal de veure 'in situ' els problemes i deficiències que té.

Per la seva banda, els portaveus de l'associació de veïns han fet arribar als representants municipals un seguit d'actuacions que al seu parer s'haurien de dur a terme a la zona per tal de situar-la a l'alçada d'altres urbanitzacions del municipi.

Cal recordar que la figura del regidor de proximitat s'ha creat aquesta legislatura, fruit de la voluntat dels tres partits al govern municipal 'PSC, CiU i RDS- de fomentar la participació de la ciutadania i obrir noves vies de diàleg i comunicació entre l'Ajuntament i els veïns de Salou. Les visites de l'alcalde i dels regidors de proximitat als diferents barris del terme municipal, s'aniran realitzant de forma periòdica per tenir coneixement de les inquietuds de la ciutadania.

Document Actions